Aangenaam en verzorgd appartement in mooie parkomgeving

Verkocht!

ADRES: Bosuil 83 bus 46 , 2100 Deurne

Dit leuke appartement ligt op een rustige en groene plek, vlakbij de stad, het openbaar vervoer en de belangrijkste invalswegen.

Via de hal, met vestiairekast, kom je in de ruime en lichte living waar meer dan genoeg plaats is om een comfortabele zithoek en een eetplaats te maken.  Deze geeft toegang tot het terras, vanwaar je een prachtig zicht hebt op de gemeenschappelijk parktuin.  Rust is hier gegarandeerd!

De geïnstalleerde keuken heeft veel bergplaats en een leuke plek, met klaptafel, om te genieten van je ontbijt of lunch.

Via de nachthal bereik je de 2 slaapkamers.  Ook deze liggen aan de heerlijke tuinkant. De kleinste kamer kan perfect als kinderkamer worden gebruikt, maar natuurlijk ook als bureauruimte of extra bergplaats/dressing.

De grote slaapkamer heef meer dan voldoende ruimte om een kleerkast te plaatsen.

 

De badkamer is uitgerust met een ligbad, met douchefunctie, een lavabo met bergkast en een handdoekdroger.  Hier kan je de wasmachine kwijt, maar deze kan ook in de halkast worden geplaatst. Het aparte toilet met handenwasser is zeker een troef.

Het appartement beschikt ook over een privé kelderberging.

Bijkomende troeven : Een gunstig EPC – label B,  een conciërge die het gebouw proper en in orde houdt,  de elektrische installatie is conform, in de directe omgeving is er voldoende parkeerplaats, een supermarkt op loopafstand…

 

Wil jij de nieuwe bewoner worden van dit aangename appartement? Contacteer ons via immo@dreambuilding.be

Eigenschappen van het pand

Algemeen

Categorie:                         Appartement op de 2de verdieping

Bewoonbare opp. :          81 m²

Aantal slaapkamers:        2

Aantal badkamers:          1 en een apart gastentoilet

Inlichtingen
  • Keuken:                              geïnstalleerd
  • Beglazing:                          Dubbele beglazing
  • CV en water:                      gemeenschappelijk
  • EPC:                                    Label B – 158 kWh/m² jaar
  • Extra troeven:  terras met uitzicht over het rustige park – 2 ruime slaapkamers –  instapklaar – verhuislift – horeca, winkels en scholen makkelijk te bereiken- openbaar vervoer in de directe omgeving – voldoende parkeerplaats – kelderberging en fietsenstalling.