Licht en gerenoveerd appartement met prachtig zicht!

Verkocht

ADRES: Turnhoutsebaan 457 bus 10.02, 2140 Borgerhout

In Borgerhout, net over de Antwerpse ring, op de 10de verdieping, ligt dit mooie en volledig gerenoveerde appartement met 2 slaapkamers.

Je komt binnen in een hal met toffe tegels en een handige ingebouwde vestiairekast. De uiterst lichte woonkamer heeft nog de originele blokjesparket. Dit geeft de ruimte extra gezelligheid.

Van hieruit kom je op het terras met spectaculair zicht over het groene en weidse Rivierenhof .

De aangename open keuken is volledig vernieuwd en erg comfortabel uitgerust.  Perfect om zelf of met vrienden te genieten van een eigengemaakte heerlijke maaltijd of een lekker apéritief.

Er zijn 2 ruime slaapkamers.  De grootste heeft ook een deur naar het terras…heerlijk ontwaken in de ochtendzon!

Ook  de badkamer is recent vernieuwd.  Er is een comfortabele inloopdouche, een lavabo met bergkast en een handdoekdroger.  Het aparte toilet is een extra troef alsook de extra ruimte waar je de wasmachine en droger kwijt kunt.  Hier is ook nog voldoende opbergruimte en spullen die je niet veel gebruikt kunnen in de privé kelderberging worden gestald.

Het treinstation, openbaar vervoer, de belangrijkste uitvalswegen, velostations, winkels en horeca, de Roma, muziekcentrum Trix…..alles ligt op wandel- of fietsafstand.

Verse lucht opsnuiven, sporten, een terrasje doen…dit kan allemaal in het grootste park van Antwerpen, het Rivierenhof,  dat aan de overkant van de straat ligt.

Bijkomende troeven : Een fietsenstalling, een zeer gunstig EPC (net geen A), een conciërge die het gebouw proper en in orde houdt,  de elektrische installatie is conform, in de directe omgeving is er voldoende parkeerplaats.

Ben je op zoek naar een toffe woonplek of een mooie investering? Maak snel een afspraak op 0475-98 27 11 of via immo@dreambuilding.be

Eigenschappen van het pand

Algemeen

Categorie:                         Appartement op de 10de verdieping

Bewoonbare opp. :          87 m²

Aantal slaapkamers:        2

Aantal badkamers:          1 en een apart gastentoilet

Inlichtingen
  • Keuken:                              luxe geïnstalleerd
  • Beglazing:                          Dubbele beglazing
  • CV en water:                      gemeenschappelijk
  • EPC:                                    Label B – 110 kWh/m² jaar